Welkom

De voornaamste actoren van de gedrukte pers en de Nationale Loterij creëerden samen het platform "Wordpersverkoper.be". Het doel van dit project is de verkoop van pers- en loterij-artikelen te stimuleren en de te nemen stappen om een persverkooppunt op te starten of over te nemen te verduidelijken. Tijdens de wekelijkse welcomesessie ontvangt u alle nodige informatie om dit succesvol te doen. Diegene die dit avontuur wenst aan te gaan, nodigen wij uit zich hieronder aan te melden.

Interesse? Geef hier uw e-mail adres op.

Quote

"Tijdens de Welcome Sessie ontmoette ik andere toekomstige uitbaters van perswinkels, met hen wisselde ik interessante informatie uit. Ik ontving er informatie over partners zoals Kariboo! en Burnonville die me helpen mijn zakencijfer te laten groeien. Daarenboven kon ik snel aan een sessie deelnemen, ze worden namelijk wekelijks georganiseerd."

Quote

"Ik beschikte niet over alle nodige kennis van het vak toen ik mijn perswinkel opende. Tijdens mijn deelname aan de Welcome Sessie, kreeg ik een echt beeld van hoe mijn persverkooppunt er zou kunnen uitzien. De opleider gaf me richtlijnen op maat om mijn winkelruimte optimaal in te richten. Ik neem zeker deel aan de vervolgopleidingen."